Tuesday, May 6, 2014 - 2 comments

hIkmAh diSeBaLik duGaaN

Assalammualaikum.......

rasa mcm lama je tk update blog.....padahal baru 5 hari je kot.....5 hari bercuti 5 hari juga la blog tk berupdate.....cuti lama bukan sbb pergi bercuti ke apa tp cuti disebabkan dugaan melanda keluarga kecil kami dimana selepas sorang,sorang jatuh sakit sampai membawa kpd percutian 2 hari 1 malam kami bertiga di hospital pantai cheras.....actually byk benda nk cite tp tk tau nk mulakan dr mana.....disebabkan lama sgt bercuti byk lak keje yg hendak dikejar.....terpaksa la update laju2 ptg ni....short update je ni.....just nk bg mukadimah je......later akan diupdate secara terperinci.....apa2 pun setiap yg berlaku pasti ada hikmah nye.....yg pahit pasti ada yg manis.....indah nikmat yg Allah berikan tk terluah dgn kata2.....apa2 pun syukur dgn setiap apa yg berlaku....ok la esok2 kalo ada masa aku update lg.....


sekian.....

dugaan buat kami.......




inilah dinamakan hikmah disebalik dugaan.......alhamdulillah......


p/s: td 1st time buat e-filling....dh bertahun dok potong pcb tp tk pernah la nk buat e-filling ni.....tahun ni baru terhegih-hegih nk buat.....selamat la tarikh tutup dilanjutkan lg......dh buat td baru perasan tk la susah mana pun nk buat.....guna online je pun kan.....wat malu org IT je benda online2 gitu pun tk reti buat.....hehe......

2 comments:

Cik Puan Eka May 7, 2014 at 10:28 AM

Hehehehe tahniah akak. Pekat sungguh double line tu hehehe

mrs.aziz ummi aariz May 7, 2014 at 10:37 AM

terima kasih eka.....tu la kan.....dh pekat gitu tk caya gak pregnant tk tau la......hehe......

Post a Comment