Monday, November 3, 2014 - 1 comments

sCaN 3d/4d aDiK bAby

Assalammualaikum


minggu lps tk sempat nk update apa2 dlm blog...busy yg amat sgt...balik keje pun lewat...dh balik lewat sampai umah confirm keletihan...nk online kt umah mmg tk la...tilam bantal lebih menggoda....ari ni keje dh siap...ngah tunggu supervisor review and kalo ada kena betul2 kan baru betul kan...kalo tkde apa2 pembetulan dh leh present kt bos...and harap2 bos setuju and dh boleh proceed wat prototype...sebelum bersalin harap2 dpt la wat prototype sikit2...at least aku masuk balik keje nnt tkde la byk yg kena wat...tkde la dok design je keje aku spjg tahun ni...dh la awal tahun depan ada appraisal...elok org lain leh naik gaji...aku lak kan tk dpt naik gaji sbb spjg tahun dok wat design je...tp bukan salah aku pun....dorang la ni asyik la dok tukar2...stress aku dibuatnya....

eh ok la sebenarnya bukan nk cite psl keje...nk cite psl scan 3d/4d adik baby yg aku wat masa 7 bulan ari tu...lama dh wat tp saje je aku nk tunggu 8 bulan baru nk up cite ni...dulu time aariz aku wat kt vision college kt kelana jaya...mmg la murah tp jauh sgt dr umah...pastu tk leh wat weekend dan mlm...kena wat time office hour....yg utk adik baby ni we all decide cari dekat2 umah je and yg boleh wat weekend or mlm...google punya google aku decide pilih area seri kembangan sbb mcm byk pilihan...setelah baca review dr org lain last2 we all decide pilih klinik qistina kt area giant seri kembangan....charge wat scan 3d/4d kt klinik qistina ni dlm rm115...mcm biasa la charge tu termasuk harga scan,print gmbr scan dan dvd...

mcm aku cite dlm entry ni,time scan ni aku baru je lps mkn....mkn nasi arab lak tu...sedap la baby tido time scan...doktor dok pgl2 suruh bangun pun dia sedap je tido....doktor yg scan ni baik la sgt...lembut je...doktor india pompuan...dia scan mmg detail la...kalo scan 3d/4d ni kan kita boleh tgk detail anggota badan baby...doktor mmg scan satu persatu la...kaki,tangan,muka,mulut,hidung semua la....time scan muka la doktor sambil scan sambil tgk aariz...doktor kata muka adik mcm muka abg la...pipi chubby,mulut kecik,hidung kembang....hahahaha mmg copy paste muka abg la...kalo dh copy paste muka abg mean copy paste gak la muka babah...abis la semua anak ikut muka babah....tkde sorang ikut muka ummi...tau la ummi tk cantik...sobsobsob....

owh ye lupa nk bgtau kalo nk wat scan 3d/4d kt klinik qistina ni kena wat appoitment dulu tau....sbb mmg ramai la yg wat scan 3d/4d kt klinik ni terutama mlm dan weekend...time aku gi ari tu ktorg gi ari jumaat mlm...appoitment kol 9 mlm....time tu klinik ramai sgt ngan pesakit...yg nk scan 3d/4d ni pun sebelum aku ada satu couple ni baru lps buat...lps aku ada lg satu couple ngah queue....maybe sbb service klinik bagus tu yg ramai org dtg klinik ni....tp utk scan 3d/4d ni tk kacau dgn pesakit2 biasa...scan ni wat kt bilik lain...yg sakit lain2 tu wat kt bilik lain...mean ada 2 doktor la dlm satu masa...ok la kan...selalu klinik swasta ni ada satu doktor je dlm satu masa....












so ni lah antara gmbr scan 3d/4d ari tu...aku ni dr time aariz lg tk pandai nk tgk gmbr scan ni...tk kira la scan 2d ke 3d ke 4d ke....mmg tk pandai....tp time aku letak dlm fb ramai ckp mcm muka aariz....tk kesah la kan ikut muka sapa pun asalkan baby sihat dan sempurna....


ok la update pendek je dulu setakat ni ye...nnt2 kalo aku ada masa lg aku update cite lain eh...ok bye...


p/s: huhu dh masuk november ni...bulan depan je aku dh nk bersalin....mcm tk caya je sekejap dh bulan 12....mcm tk caya je anak dh nk masuk 2...lps ni title bertukar kpd mak beranak 1 kpd mak beranak 2 la....hehe...apa2 pun doakan semoga segalanya dipermudahkan ye...esok ada check up kt hukm...mcm biasa la aku asal nk check up kt hukm je mula la nervous dan cuak semacam...sampai tk leh tido mlm....aduiii mcm dh terasa2 je kena warded juga je esok....huhu....


1 comments:

Cik Puan Eka November 3, 2014 at 12:22 PM

Bestnye. Ika scan 4D ni ujung bln ni.. 6 nk msuk 7 m hehe. Ni pun mse scan aritu x duk diam tu ssh nk tau gender. Sllu die tdur tp aritu die bngun plak.

Smoga slmt semuanya kak

Post a Comment